Basilicon

En webbyrå i Malmö som kan det mesta inom digital marknadsföring

Basilicon är en webbyrå i Malmö som designar och bygger hemsidor, tar fram affärsdrivande digitala kampanjer, arbetar med digital signage, jobbar med film på nätet samt gör applikationer för nätet och mobiler.

Vi arbetar med en stor bredd inom digital marknadsföring. Huvudsakligen på nätet men även inom digital signage och mobila plattformar. Generellt vilar vi på tre ben: Kampanjer, applikationer och hemsideproduktion. Vi tar fram intressant interaktivt innehåll och hittar den mest kostnadseffektiva vägen till målet. Framför allt levererar vi kvalitativa saker som fungerar, som avtalat och i tid.

Utmärkelser

Genom åren har vi lyckats ta hem lite priser också. Två guld och ett silver i Svenska Designpriset, ett brons i Sveriges bästa byrå och ett guld i Børsen Bullseye.
Självklart är det kul med lite extra uppmärksamhet och uppskattning utöver den vi får av våra kunder.

2 Guld & 1 Silver
Svenska Designpriset

Brons i
Sveriges bästa byrå

Basilicons byggstenar

Namnet Basilicon är en sammanslagning av världens handelcentrum för 2000 år sedan –

Romarnas ”BASILICA” och nutidens centrala nervsystem ”SILICON”. Om man tittar på vår logo så kan man se den stenlagda gatan som också är ett nät omgivet av en pelargång som dessutom är benen på IC-kretsar. Det är ingen slump att denna kopplingen är gjord då vi tror att den bästa modellen är att kombinera det gamla med det nya.